Hajtás

Red_CDC DONE


A lelkes csapat mindkét tagját maximálisan azonos érdek hajtja.  Küldetésük maga a kapcsolódás. Kapcsolódás önmagukhoz, az emberekhez és a természethez. Ezen három alappillér hordozza magában a kiegyensúlyozott boldog életet.

Tudatuk tágítása, énjük kristályosítása. A régi, de igaz szemléletek és bölcsességek újra feltárása és reformálása, hogy a mai ember számára érthetőbb és vonzóbb legyen.  Önös érdekük nem  önzésből fakad, egyszerűen csak alkalmasak a kollektív tudatosság fejlesztői csoportjának tagságára. Egységtudatuk túl mutat az egyénen a Mindenség irányába. Így megtesznek mindent mit egyénként megtehetnek és a szüretből származó gyümölcsön tiszta szívből osztoznak bárkivel, aki fejlődő szellemének éhségét szeretné enyhíteni.

Külön hangsúlyt szeretnének fektetni a mai, fiatal generáció figyelmének felkeltésére. Az olvasás és különböző művészeti, kulturális élet fontosságára. Az egymásra való odafigyelésre és a cyber helyett a való világ megélésére. Az okostelefonok hatásának veszélyeire, ha nem okosan használják őket. Szeretnék, hogy a kijelzők helyett egymás szemébe nézzenek az emberek, személyesen osszák meg egymással gondolataikat, segítsék megtalálni és elérni céljaikat.

És bárhol a Világban kérdezik tőlük: “honnan jöttetek?” örömmel fogják válaszolni: Egy remek helyről, melynek neve: Magyarország!


Reklámok

Hajtás” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Ez a vállalkozás nagy bátorságra vall, kívánok hozzá jó egészséget, és sok szerencsét. Tisztelettel BT.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s